flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під захист Служби судової охорони перейшов Срібнянський районний суд суд Чернігівської області

14 липня 2022, 16:05
Від сьогодні Срібнянський районний суд Чернігівської області - під надійним захистом Служби судової охорони
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
        Срібнянський районний суд Чернігівської області став 22 установою системи правосуддя Чернігівщини, яка охороняється Службою судової охорони
 Сьогодні наряд заступив на перше чергування у Срібнянському районному суді Чернігівської області. Охорона об’єкта здійснюватиметься силами співробітників територіального управління Служби судової охорони Донецької області, які передислокувалися в нашу область для подальшого несення служби.
Судових охоронців, котрі від сьогодні забезпечуватимуть охорону та боронитимуть безпеку суду, представив командир ІІ підрозділу охорони у Чернігівській області майор Служби Володимир Гаврилей. Звертаючись до колег, він наголосив на сумлінному виконанні службового обов’язку, звернув увагу на уважне та ввічливе ставлення до громадян. Адже саме від професійних та чітких дій співробітників Служби залежить не тільки спокійний режим роботи суду, а й безпека кожного, хто перебуває в його стінах.
      В. о. голови Срібнянського районного суду Чернігівської області  Ніна Цигура також привітала нових співробітників з початком несення служби та побажала їм стійкості духу, наснаги, витримки та висловила впевненість, що зміни в організації охорони й підтримання громадського порядку в суді виправдають усі очікування працівників судової гілки влади.
      Варто додати, що судові охоронці забезпечені всіма необхідними технічними та спеціальними засобами активної оборони, а отже готові до будь-яких нештатних ситуацій, що вкрай важливо в умовах воєнного стану.