flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відомий в Україні фахівець з антикорупційних питань Наталія Ахтирська - в апеляційному суді

12 липня 2017, 14:16

Корупція в державі, корупція в судах, протидія цьому явищу, законодавче антикорупційне регулювання, реалії та перспективи – ці та інші питання стали темою лекції викладача Національної школи суддів України, кандидата юридичних наук, доцента кафедри правосуддя Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка Наталії Ахтирської, яку вона 11 липня ц.р. прочитала для працівників апаратів судів області в рамках підвищення кваліфікації.

Науковця представив колективу голова суду Садіг Тагієв, зазначивши, що Наталія Миколаївна є одним з провідних фахівців з антикорупційних питань в Україні, володіє значним багажем знань та досвіду.

Лекція стала надзвичайно цікавою та змістовною, про що красномовно засвідчила величезна кількість запитань від учасників, внаслідок чого лекція переросла у жваве обговорення проблеми.

Наприкінці Садіг Тагієв вручив Наталії Ахтирській Подяку за активне сприяння підвищенню кваліфікації працівників судових установ, зокрема Апеляційного суду Чернігівської області.

Від Срібнянського районного суду Чернігівської області участь приймала - Яцун Валентина Миколаївна керівник апарату Срібнянського районного суду Чернігівської області.