flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під захист Служби судової охорони Чернігівської області перейшов Срібнянський районний суд суд Чернігівської області

09 листопада 2022, 10:09
9 листопада Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області прийняло під свій захист Срібнянський районний суд. До цього в суді несли службу співробітники територіального управління Донеччини.
Возможно, это изображение 4 человека и люди стоят
 
 
 
Судова охорона Чернігівщини заступила на варту ще двох установ судової влади👩‍⚖️👮
В умовах агресії рф охоронці Феміди продовжують реалізовувати намічені на 2022 рік плани і розширювати географію Служби судової охорони Чернігівщини.
8 і 9 листопада територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області прийняло під свій захист ще два районні суди – Талалаївський і Срібнянський.
Ці установи стали 20 і 21 об’єктом системи правосуддя чернігівського регіону, де за громадський порядок відповідатиме судова охорона Чернігівщини. Дотепер у цих судах несли службу співробітники територіального управління Донеччини.
Під час церемонії взяття судів під охорону, начальник територіального управління Служби у Чернігівській області полковник Служби судової охорони Олександр Рибак, представив колективам судів співробітників, які забезпечуватимуть охорону й безпеку установ і усіх громадян, які там перебуватимуть. Керівник підкреслив, що навіть у такий складний для країни час Служба продовжує виконувати свої зобов`язання.
💬У той час, коли Збройні Сили України виборюють право українського народу на мирне і вільне життя, ми тримаємо свій фронт, захищаючи правосуддя, - наголосив Олександр Рибак. - Ми з готовністю прийняли естафету у колег з Донеччини і заступили на варту нових об`єктів. Впевнений, що наші співробітники гідно нестимуть службу і докладатимуть максимум зусиль, щоб виправдати вашу довіру й сподівання.
Не порушуючи доброї традиції, охоронці Феміди вручили голові Талалаївського районного суду Людмилі Тищенко і голові Срібнянського районного суду Ніні Цигурі символічні таблички-гравертони і квіти.
 
    Прес - служба суду