flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

01 червня 2023, 08:23
 
Щороку 1 червня увесь світ гуртується разом, аби вкотре згадати про потреби тих, хто робитиме наше майбутнє кращим та світлішим, про тих, чиї мрії пов’язані лише зі світлом і радістю, – про наших дітей.
 
Другий рік поспіль Міжнародний день захисту дітей для України – особливо болісний та щемкий.
 
Українські діти стали свідками того, що не мало зіпсувати їхнє щасливе дитинство: вибухи, бомбосховища, постріли, сльози, війна… Адже повномасштабне вторгнення розділило українську реальність на дві частини: щасливе «до» та жахливе «після».
 
Кожен із нас мусить докласти максимум своїх зусиль для того, щоб маленькі українці та українки більше ніколи не згадали, що таке сигнал повітряної тривоги та ракети, а про війну дізнавалися лише з книжок.
 
Співробітники Служби судової охорони по всій Україні відзначають цей день допомогою та увагою, яку дарують нашим дітлахам: відвідують кризові центри, інтернати, навчальні заклади з подарунками та посмішками, якими радо наділяють кожну дитині.
 
 
Разом з тим, станом на 1 червня внаслідок збройної агресії рф загинуло майже 500 дітей та понад 1000 отримали поранення.
 
Сьогодні – чергова нагода подарувати свято нашій малечі.
 
Долучайтеся!