flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще раз нагадали про поведінку в умовах надзвичайної ситуації

13 квітня 2018, 14:11

На базі Апеляційного суду Чернігівської області 12 квітня 2018 року було проведено семінар для суддів та працівників апаратів судів Чернігівської області на тему  «Забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій». Від нашого суду приймала участь у семінарі керівник апарату Яцун Валентина Миколаївна.

Заняття проводила викладач Національної школи суддів України, суддя Авдіївського міського суду Донецької області Панченко  Олена  Олександрівна. Були обговоренні питання внутрішньої та зовнішньої комунікації суду, типи кризових ситуацій у суді, розгляд справ, що викликають суспільний інтерес, як різновид кризових ситуацій. Особливу увагу було приділено плануванню та алгоритму дій, спрямованих на забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій.

На семінар також був запрошений провідний  інспектор Чернігівського міського відділу ДСНС України Дмитро Бєломитцев, який провів лекцію  на тему «Основи безпеки життєдіяльності та практичне ознайомлення з правилами користування первинними засобами пожежогасіння». Учасники семінару ознайомилися, як правильно користуватись двома видами вогнегасників – порошковим та вуглекислотним.

Були проведені і практичні заняття на внутрішньому подвір’ї Апеляційного суду Чернігівської області: працівники судів разом із працівниками відділу ДСНС України власноруч тренувались гасити полум’я за допомогою вуглекислотного вогнегасника.

По закінченню семінару учасникам були вручені Сертифікати.