flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглянуто кримінальне провадження відносно громадянина Срібнянського району у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК Україн

23 жовтня 2017, 10:53

Срібнянським районний судом Чернігівської області 19 вересня 2017 року розглянуто кримінальне провадження відносно громадянина Срібнянського району у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

Даний громадянин обвинувачується в тому, що  в кінці березня 2014 року, перебуваючи на території господарства,  яке належить громадянці   Ф., переслідуючи мету незаконного заволодіння чужим майном, таємно, умисно, шляхом відкривання вхідних дверей проник до  господарського сараю, де взяв кормоподрібнювач, виніс його з приміщення сараю та в подальшому за межі подвір»я,  після чого переніс до власного господарства . В послідуючому викраденим майном  громадянин розпорядився на власний розсуд. Даними протиправними діями обвинуваченого потерпілій  було завдано матеріальну шкоду в сумі 816,67 гривень.

Обвинувачений від явки до суду ухилявся, тому 25 серпня 2015 року  судове провадження  зупинено в зв»язку з   розшуком  останнього.                        

29 березня 2017 року провадження по справі відновлено.

19 вересня 2017 року данного громадянина суд визнав  винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України і призначив  йому покарання – 3 (три) роки позбавлення волі. 

Відповідно до ст.70 ч.4 КК України за сукупністю злочинів, шляхом часткового складання покарань, призначених за цим вироком і за вироком Срібнянського районного суду Чернігівської області від 19 березня 2015 року, остаточно призначив   покарання у виді 3 (трьох) років 4 (чотирьох) місяців позбавлення волі.

На вирок суду  обвинуваченим  подано апеляційну скаргу до апеляційного суду Чернігівської області.

 

             Прес-служба Срібнянського районного суду.